Om Kickstart din Karriere

Hvem er Grith Lygum?

Mit navn er Grith Lygum – jeg er kvinden bag Kickstart Din Karriere og professionel Karriere Facilitator. 

 

Hver dag gør jeg en forskel for job- og sporskiftere og hjælper dem mod deres drømmejob. At jeg er i stand til at facilitere rejsen, gør hele forskellen for mit eget WHY – det er nemlig mit WHY. Det at facilitere rejsen mod dit næste skridt i karrieren. 

 

Jeg er praktiker og har selv gået den slagne vej, det vil sige, at jeg ved præcis, hvordan du har det. i 2005 efter en lang akademisk uddannelse, kom jeg ud til ledighed. Ingen havde forklaret mig, at det ville være så svært at finde job. 

 

Derfor har jeg selv gjort mig en masse erfaringer, fordi jeg selv har gået vejen og taget alle de skridt, som du nu tager. Jeg har kæmpet med at finde mit første job blandt 500 andre, der søgte samme kommunikationsstilling. Jeg har taget flere forskellige sporskifte i min karriere, skabt mig en autodidakt karriere flere gange i nye fag og kender alle omveje og smutveje. 

 

Så jeg tager gerne rejsen med dig – for jeg ved præcis, hvad det kræver. 

Hvorfor karriererådgiver?

Jeg fandt ud af, at jeg havde evner som vejleder, efter at have været i løntilskud i et jobcenter. Området var interessant og jeg fandt en autodidakt vej i denne sektor. Jeg begyndte at specialisere mig i at hjælpe ledige i job og det brugte jeg en masse år på som kommunikationsrådgiver, virksomhedskonsulent, mentor, koordinerende sagsbehandler og karrierecoach. Jeg har arbejdet på flere forskellige jobcentre og hos flere forskellige anden aktører på området. 

 

I 2017 begyndte jeg at freelance og hjælpe ledige med at opkvalificere deres cv og ansøgning, efter at have gjort mig erfaringer som projektleder af et beskæftigelsesprojekt, der omhandlede netop dette. Det var nemlig der, behovet hos de ledige var og det ville jeg gøre mere af. Jeg ville gøre en forskel, hvor lovgivningen ikke kom i vejen. 

I 2020 gik jeg fuld tid som soloselvstændig med Kickstart Din Karriere i den form, virksomheden er i dag. Siden da har jeg udviklet en lang række forløb og ydelser, der har hjulpet job- og sporskiftere videre mod nyt job. 


Nu er jeg blevet særligt specialiseret i at facilitere de mere vanskelige og komplekse job- og sporskifteforløb og i at udforske, hvordan det rette jobmatch skabes og de rette opgaver, vilkår, rammer osv. indkredses. 


I dag er mine kunder primært mennesker, der er i job, som vil investere i en “wing woman”, der kan hjælpe dem videre. 


Mit nyeste skud på stammen er en individuel uddannelse for dem, der selv vil være karrierecoaches, karriererådgivere, karriere facilitator, mentor, coach, virksomhedskonsulent eller lign. – her klæder jeg dem på til at kunne mestre deres drømmejob og gå direkte efter det, de drømmer om. 


Jeg hjælper også gerne dig med din drøm. 


Ser frem til at høre fra dig. 


Grith Lygum

Medlemsklub

Tilmeld dig kickstart din Karrieres medlemsklub og modtag fordele og rabatter!


HVAD SIGER KUNDERNE?

“Grith er ambitiøs på sine klienters veje. Hun har en særlig evne til at lytte og derpå belyse, hvad hendes klienter brænder for – og derpå beskrive klientens kvalifikationer. Grith gør dette ved at stille de rigtige og afgørende spørgsmål, hun er direkte, ærlig og realistisk. Hun hjælper én at holde fokus på, hvad det skal gøres lige nu – og på sigt – fordi hun har en særlig evne for at facilitere og strukturere processer. "
anmeldeses billede
Nicoletta P. Z.
“Sidste år kørte jeg fast i mit tidligere job og manglede andre øjne på min ansøgning og mit CV – som jeg selv synes kunne virke lidt rodet pga min lange erfaring. Jeg faldt over Grith på LinkedIn og kontaktede hende. Lige fra første besked kunne jeg mærke hendes gode energi til at ville hjælpe “
anmeldeses billede
Camilla Grønning
“Jeg havde på LinkedIn set et opslag med flotte skabeloner på både CV og ansøgninger, så jeg kontaktede Grith. Med ret kort varsel faktisk, da jeg havde en kort deadline på en ansøgning. Vi blev enige om en pris og en deadline, så jeg sendte det materiale, jeg havde – samt det pågældende jobopslag. Få dage efter modtog jeg en målrettet ansøgning og et superflot CV. "


anmeldeses billede
Claus Rasmussen