Velkommen til Kickstart Din Karriere – Her starter din næste karriere-rejse

Kickstart Din Karriere

Går du med tanker om et job- eller sporskifte?

Har du sendt en masse ansøgninger uden held?

Lad mig hjælpe dig på rette vej!

Jeg tilbyder en række 1:1 intensive forløb, enkeltydelser og e-bøger om jobsøgning, der kan hjælpe dig tættere på dit drømmejob eller den karriere, du drømmer om.

Jeg har siden 2008 hjulpet ca 2500 job- og sporskiftere videre i nyt job og har stor erfaring med at finde de individuelle løsninger.

Derudover har jeg et stort kendskab til arbejdsmarkedet og det helt rette match – så jeg ved præcis, hvordan du kommer videre.

Kontakt mig endelig for en helt uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få netop det job, du drømmer om.

Grith Lygum

Forløb

Mit udvalg af fede layouts til dine materialer

Hvad siger mine kunder?

Interview med Rene

Interview med Bente

Anbefalinger

Interview med Lena


“Grith er ambitiøs på sine klienters veje. Hun har en særlig evne til at lytte og derpå belyse, hvad hendes klienter brænder for – og derpå beskrive klientens kvalifikationer.
Grith gør dette ved at stille de rigtige og afgørende spørgsmål, hun er direkte, ærlig og realistisk. Hun hjælper én at holde fokus på, hvad det skal gøres lige nu – og på sigt – fordi hun har en særlig evne for at facilitere og strukturere processer. “


– Nicoletta P. Z.


“Sidste år kørte jeg fast i mit tidligere job og manglede andre øjne på min ansøgning og mit CV – som jeg selv synes kunne virke lidt rodet pga min lange erfaring.
Jeg faldt over Grith på LinkedIn og kontaktede hende. Lige fra første besked kunne jeg mærke hendes gode energi til at ville hjælpe “


– Camilla Grønning


“Jeg havde på LinkedIn set et opslag med flotte skabeloner på både CV og ansøgninger, så jeg kontaktede Grith. Med ret kort varsel faktisk, da jeg havde en kort deadline på en ansøgning.
Vi blev enige om en pris og en deadline, så jeg sendte det materiale, jeg havde – samt det pågældende jobopslag. Få dage efter modtog jeg en målrettet ansøgning og et superflot CV. “


– Claus Rasmussen

Kontakt mig for en gratis samtale om dine behov

Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt via. e-mail.


Grith Lygum