Grith har lært mig, at tro på mig selv.

 

Grith er ambitiøs på sine klienters veje. Hun har en særlig evne til at lytte og derpå belyse, hvad hendes klient brænder for – og derpå beskrive klientens kvalifikationer.

Grith gør dette ved at stille de rigtige og afgørende spørgsmål, hun er direkte, ærlig og realistisk. Hun hjælper én til at holde fokus på, hvad der skal gøres lige nu – og på sigt – fordi hun har en særlig evne for at facilitere og strukturere processer.

Udover dette lærer Grith dig at strukturere processen selv, så du kan opnå dine mål.

Griths rådgivning og vejledning er velfunderet, objektiv og begrundet. Hun er altid klar til at lytte og hjælpe dig på vej.

Grith er altid engageret og man kan som klient mærke, at hun har stor erfaring og viden om arbejdsmarkedet og rekruttering. Dette er altafgørende for at skabe en god plan for klienten og nå det ønskede job.

Jeg er heldig at have mødt Grith – fordi hun har lært mig, at der altid er en vej. Hun har lært mig, at tro på mig selv.

Nicoletta P. Z.

 

Nicoletta har givet mig samtykke til at vise hendes nye flotte CV frem, så der er ikke noget brud på GDPR – her ser du første side af Nicolettas flotte nye CV. Du kan få lavet samme flotte design indivduelt tilpasset dig, mail til kontakt@kickstartdinkarriere.dk hvis du vil  have et godt tilbud på dit eget unikke CV.

Brug for et forløb?


 

Har du spørgsmål?

Har du husket at følge/ like dit daglige BOOST?