Fastkørt i jobbet

Sidste år kørte jeg fast i mit tidligere job og manglede andre øjne på min ansøgning og mit CV – som jeg selv synes kunne virke lidt rodet pga min lange erfaring.

Jeg faldt over Grith på LinkedIn og kontaktede hende. Lige fra første besked kunne jeg mærke gode hendes energi til at ville hjælpe.

Grith var skrap på sine spørgsmål – og vi fik skåret ind til hvad det netop var der manglede – bl.a. ved at hun læste en tidligere ansøgning og så mit CV.
Da mit CV skulle have et nyt design, fik jeg fremsendt en masse forskellige designs at vælge imellem – de var alle virkelig flotte og så professionelle ud.
Jeg valgte mit design og Grith fik lavet et super flot enkelt CV – som stadig havde alle mine kvalifikationer og kompetencer med – uden at det blev rodet.
Det er jeg rigtig glad for.

Jeg har hverken været god eller dårlig til at skrive ansøgninger, men har haft svært ved at vide, hvad man skal have med, ikke have med osv.

Grith har lavet flere ansøgninger til mig – og har givet mig fine tips og tricks til at spotte de steder i stillingsopslaget, hvor jeg matcher og har brugt det i min ansøgning.

Jeg er nu i nyt job – og ved godt mod i forhold til at skrive kommende ansøgninger ved jobskifte – og sende mit flotte CV med.

Jeg synes forløbet har været en fornøjelse og vil gerne anbefale et forløb hos Grith til andre!

Camilla Grønning

 

Her ser du første side af Camillas flotte nye CV – du kan få lavet samme flotte design indivduelt tilpasset dig. Send mig en besked, hvis du gerne vil have et godt tilbud på dit eget unikke CV.

Brug for et forløb?


 

Har du spørgsmål?

Har du husket at følge/ like dit daglige BOOST?